Нагоре

Корпоративни финанси

Публично предлагане на Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ

Проспект за увеличение на капитала на Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ

Съобщение за публично предлагане на Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ

Уебинар за инвеститорите във Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ 06.07.2018

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Информация за инвестиционните посредници

  1. Заявление – образец може да бъде изтеглено от приложения линк. ТУК. Версия на английски език може да изтеглите ТУК.
  2. Справка с данни за приетите заявления от инвестиционните посредници се подава при ИП Първа Финансова Брокерска Къща ЕООД в .XLS формат в края на всеки работен ден на следния e-mail: backoffice@ffbh.bg. Всеки клиент на ИП се попълва на отделен ред в справката с цел улесняване на процеса на блокиране на правата. Линк към формата на справката ТУК.
  3. До 16:00 ч. в последния работен ден от срока за прехвърляне и блокиране на правата (20.07.2018 г.) справката за приетите заявления се подава в обобщен вид (всички приети заявления от ИП) в .XLS формат, както и същата надлежно подписана от лицата по чл. 39, ал. 1 и 2 от Наредба 38 на КФН и сканирана на следния e-mail: backoffice@ffbh.bg.
  4. До 15:00 ч. в деня на изтичане на срока за записване на акции (13.08.2018 г.) ИП и/или техните клиенти (в случай че са избрали да заплатят акциите отделно) следва да са заверили набирателната сметка, открита в Банка ДСК ЕАД, IBAN: BG28STSA93000025355483, BIC: STSABGSF със сумата на записаните от тях акции. За улеснение на процеса по проверка на данните и за избягване на грешки е препоръчително ИП да преведат сумата за своите клиенти/собствена сметка в едно платежно нареждане.
  5. След вписване на увеличението на капитала в Търговския регистър и последващата регистрация в Централен Депозитар АД новоиздадените акции ще бъдат заверени по сметките на киентите на съответните ИП.

 

Изпрати запитване

Всички полета отбелязани със (*) са задължителни

За да Ви бъдем полезни при посещението на нашия уебсайт, ние използваме „бисквитки“ (cookies).