Нагоре

За нас

Екип

Неделчо Неделчев

Nedelcho Nedelchev started working for FFBH in 1997 as an equity analyst, and in 2001 he became the General manager of the company. He was appointed deputy Minister of transport and communications in the GoB in 2003. Nedelcho joined again the FFBH team in 2009. He has extensive experience in Capital markets and Corporate finance, having led a number of major ECM, DCM and M&A transactions in the financial, TMT, and industry sectors.

Стоян Николов
Стоян започва работа за ПФБК през 2005 г. като брокер на ценни книжа, а през 2009 г. става управител на дружеството. Преди това работи за две от водещите банки в България – ПИБ и Райфайзенбанк. Завършва висшето си образование в УНСС и има специализация в САЩ. Стоян участва в множество сделки по придобивания, публични предлагания на БФБ-София, процедури по двойно листване на емисии и други финансови операции.
Надежда Дафинкичева

Надежда Дафинкичева започва работа в ПФБК през 2000 г. в качеството си на финансов анализатор и финансов консултант в отделите “Ценни книжа” и “Корпоративни финанси”. От 2011 г. Надежда Дафинкичева е ръководител  на отдела за анализи и корпоративни финанси. Надежда има магистърска степен по Международни икономически отношения от УНСС в София и е лицензиран инвестиционен консултант от КФН. От 2008 г. Надежда е зам. председател на Съвета на директорите на ПФБК Асет Мениджмънт.

Тереза Трифонова
Тереза Трифонова е част от екипа на ПФБК от септември 2010г. Тереза има магистърска степен по Финансов мениджмънт от СА „Д. A. Ценов” – Свищов и е лицензиран инвестиционен консултант от КФН от месец март 2007г. Преди да се присъедини към ПФБК, Тереза е работила като финансов анализатор в инвестиционен посредник Карол и Експат Асет Мениджмънт.
Веселин Радойчев
Веселин Радойчев се присъедини към екипа на ПФБК през 2010 като финансов анализатор. Отговаря за Фармацевтичния, Ифраструктурния, Енергийния, Телекомуникационния сектор, както и за Холдинговите компании. Преди да се присъедини към ПФБК той е работил като анализатор в ЕФГ Секюритис и като асистент в Suffolk University. Веселин Радойчев има магистърска степен по Финанси от Suffolk University и бакалавърска степен по Счетоводство от УНСС.
Десислава Чуховска
Десислава Чуховска е юрисконсулт на „Първа Финансова Брокерска Къща” ООД от септември 2005 г. Десислава притежава магистърска степен по право от ВТУ „ Св. Св.
Тя е работила в Комисията за финансов надзор за периода 2002г.–2005г. От май 2006г. е ръководител на отдел „Вътрешен контрол” на ПФБК Асет Мениджмънт АД.
Галина Коначка
Галина Коначка е служител в бек офиса на ПФБК от м. ноември 2007 г. до момента. Притежава магистърска степен по икономика от Стопанска академия "Д.А.Ценов" гр.Свищов. За периода от 2000 г. до 2008 г. Галина Коначка е работила като експерт в сферата на общото застраховане.
Стойко Радиев

Стойко Радиев постъпва на работа в ПФБК като финансов анализатор през август 2015. Преди  да се присъедини към екипа завършва бакалавърска степен по Международна Бизнес Администрация и магистърска степен по Финанси и Инвестиции в Университет Ерасмус в Ротердам.

Изпрати запитване

Всички полета отбелязани със (*) са задължителни

За да Ви бъдем полезни при посещението на нашия уебсайт, ние използваме „бисквитки“ (cookies).